Netwerken

Zaanstad is er voor inwoners, maar zeker ook voor ondernemers! Bent u ondernemer? Dan kunt u veel hebben aan andere ondernemers in de buurt. Door een goed netwerk komt u sneller in contact met klanten, leveranciers en zakenpartners. U kunt kennis uitwisselen en uw ervaringen delen.

Bij de Rijksoverheid kunt u op het online Ondernemersplein veel informatie vinden. Maar ook in Zaanstad zelf zijn ondernemersverenigingen- en netwerken, een magazine, een app en verschillende websites beschikbaar.

Het Ondernemersplein is een landelijk platform waar u alle informatie van de Rijsoverheid voor ondernemers vindt, makkelijk en overzichtelijk op 1 centrale plek. Ga naar het Ondernemersplein.

Zaanbusiness is het magazine voor ondernemers uit de Zaanstreek. Vol ondernemersnieuws, adviezen van experts, interviews en achtergrondartikelen. Ook biedt Zaan Business Netwerk App veel informatie voor Zaanse ondernemers en verbindingsmogelijkheden met andere, Zaanse ondernemers. Op de website van Zaanbusiness staat hoe u als ondernemer lid kunt worden. Meer over Zaanbusiness.