Grassroots-regeling Zaanstad: tijdelijke stop op nieuwe aanvragen

Het subsidieplafond voor de Grassroots-regeling Zaanstad voor dit jaar is bereikt. Dit betekent dat er geen nieuwe aanvragen worden toegekend. Er bestaat een mogelijkheid dat later dit jaar extra budget beschikbaar komt voor de regeling. Houd de website in de gaten voor updates en voor informatie over wanneer de regeling mogelijk heropend wordt.

Samen bereikt

Kijk wat we samen met de Grassroots-regeling tot nu toe hebben bereikt. Dankzij deze steun hebben we de Zaanse cultuur niet alleen verrijkt, maar ook mogelijkheden geopend voor opkomende talenten. Deze subsidie bewijst dat zelfs een kleine bijdrage, grote en positieve veranderingen kan brengen. We zijn trots op wat iedereen dankzij deze subsidie heeft kunnen doen. Bedankt voor uw begrip en betrokkenheid.

Extra Informatie

Voor vragen staan wij altijd klaar. U bent van harte welkom op het subsidiespreekuur in de foyer van FluXus aan de Westzijde te Zaandam. Merijn Dijkman, adviseur cultuur van de gemeente Zaanstad, houdt om de week op donderdagmiddag tussen 15.00 uur en 17.00 uur een spreekuur voor iedereen die vragen heeft over subsidies voor Kunst en Cultuur in Zaanstad.

Voor de exacte data van het subsidiespreekuur, vindt u op de website van FluXus.

Heeft u vragen over de cultuursubsidie van de gemeente? Loop dan gerust binnen op donderdagmiddag.

U kunt ook vooraf een afspraak maken met Team kunst en cultuur via Cultuur@Zaanstad.nl.