Vernieuwde website

4 juli 2024, 10:46

De gemeente Zaanstad heeft met trots haar vernieuwde website www.zaanstad.nl gelanceerd. De vernieuwing was noodzakelijk omdat het oude Content Management Systeem (CMS), het systeem waar onze website op draait, niet meer voldeed aan de moderne behoeften en wettelijke eisen. Dit nieuwe CMS biedt tal van voordelen die de gebruikservaring gaat verbeteren.

Toegankelijkheid, efficiëntie en klantgerichtheid

De nieuwe website is ontworpen om informatie makkelijker toegankelijk te maken voor alle inwoners, ondernemers en partners. Dankzij het moderne CMS kan gemeente Zaanstad de inhoud nu sneller en beter beheren en bijwerken. Dit zorgt ervoor dat informatie up-to-date is. Daarnaast is de website klantgerichter geworden, met een gebruiksvriendelijke indeling die het navigeren eenvoudiger maakt.

Modern en visueel aantrekkelijk ontwerp

Het CMS van de nieuwe website biedt een modern en visueel aantrekkelijk ontwerp, waardoor bezoekers een prettige en eenvoudige ervaring hebben. Dit draagt bij aan een betere presentatie van de informatie en maakt het makkelijker voor gebruikers om te vinden wat ze zoeken.